Ahoj, co by jste Å™ekli, kdyby Vám jedna firma platila za to že budete mÃt zapnutý poÄÃtaÄ a budete té firmÄ› pronajÃma oprvdu nepatrnou Äást CPU. Já jim pronajÃmám 20% mého jednoho theardu. Když aplikaci která odebÃrá ten drobek výkonu shodÃm na liÅ¡tu, tak to na výkonu procesoru nenà poznat, že by nÄ›co běželo. Na tohle staÄà naprosto jakýkoliv procesor i starÅ¡Ã. Jak velkou Äást CPU pronajmete záležà jen na Vás 10%-100% CPU lze pronajÃmat.
Dva kámoÅ¡i to dÄ›lajà už 2 mÄ›sÃce Å™ekl jsem jim, že až mi ukážou výpis úÄtu že se možná taky pÅ™idám. A on to opravdu nenà žádný ojeb jeden má na úÄtÄ› nÄ›co pÅ™es 5000KÄ a druhý 3 500 a nÄ›jaký drobný. Žádný háÄek v tom nenÃ, v CZ/SK je na facebooku skupina, kde se stovky lidà chlubà screenshoty internetových bankovnictvÃ, kolik už vydÄ›lali.
Návod:
1. Vyplnit do kolonky login váš e-mail. Vyplnit do kolonky e-mail váš e-mail. Vyplnit heslo a pismenka/ÄÃsla z obrázku.
2. Jà na svůj profil odkaz vpravo nahoře.
3. Ověřit se SMSkou napÃÅ¡ete telefonnà ÄÃslo, pÅ™ijde SMSka s 5ti mÃstným kódem a ten kód poÅ¡lete na jedno u uvedených ÄÃsel. ( za SMSku jsme platili 4KÄ= 0,15e )
4. JÃt na stránku download, stáhnout, nainstalovat a spustit program.
5. Hotovo už vyděláváte.
6. Nastavit jezdce na kolik procent chcete firmě dávat CPU.
Informace k programu:
- Program využÃvá pouze theardy ( vlákna ),né core ( jádro ). Dnes majà poÄÃtaÄe od 8mi vláken 20% jednoho vlákna vás tedy vůbec netrápà ani se straÅ¡Ãmy procesory.
- Program umà pracovat na pozadà ( shozený na liÅ¡tÄ› ) v tomto stavu vužÃvá CPU jeÅ¡tÄ› o trochu ménÄ›. Já tÅ™eba nepocituji, že nÄ›jaký program vůbec běžà a že malou Äást výkonu nÄ›komu pronajÃmám. viz. screen
- Program se zapÃná automaticky po stratu poÄÃtaÄe. ( Lze to vypnout, aby se automaticky nezapÃnal )
- Program lze naprosto kdykoliv vynout/zapnout.
LINK PRE REGISTRÃCIU
http://coingeneration.com/auth/new/336259/