u2_logo es.sk_logo
Fórum › Memory
Memory
Nikdy jsem nemyslel, že si tu o sobě budu muset dělat topic, a ještě se obhajovat jako nějáký haxor, ale očividně už chápu lidi který to dělali a jinak to prostě nejde, protože nevím proč bych si tu měl nechat srát na hlavu!

http://www.youtube.com/watch?v=IOnEDS77qDI

1. čas: defaultní krytí lka, akorát jsem se posunul krosem před krabici abych měl větší šanci ho zabít a zrovna tam šel (naprosto logicky tam šel, protože střilel na midu) konec prostě čas o ničem.. O tom v lku někdo věděl a povídal to na ts takže klidně můžete shlédnout demo ostatních, ale to vy neuděláte, protože jste neviděli ani toto demo! Takže klasicky předstel když o něm vím..dobrý příště si to ts vypnu..pak full out do baraku a tahá mi to zdi..dobry neni to nahodou AB nebo taky nějákej čas ?

2. Na HLTV nedá nic aha každej zápas se každýmu povede teda jo ?? Nepovede, protože když povede tak je okamžitě vypsanej..Chtěl jsem jít na tu bednu už od spawnu tak já nevím mám tam šplhat když tam teda nemůžu skočit nebo co teda prosím tě ? Dále pokud je pak pfxen hluchej před tím než dopadne flash tak ten flash je slyšet o stěnu.. tak jsem se furt otáčel do stěny, protože jsem měl strach že mě to flashne a že budou furt něco házet a pak vyběhnou a já neuvidím...Proč jsem se otáčel i potom nevím prostě reflex furt nějaká střelba a něco nejsem bukva abych vydžel držet ctrl a čumět do jednoho místa před sebe..navíc v těch cukách ani není nic vidět tak nevím co bych z toho měl a kdybych měl zaplo tak opravdu nejsem natolik dementní abych todle dělal (kdyby jo tak tam musí bejt čas každý kolo, prtže jestli todle jestli je podle vás wh tak jsem totalní nobrain co to neumí zakrejt a furt si hlidám zed a těch časů by tam bylo tisíc...navíc celou tu dobu moji hráči stahovali A a vše kontrolovali a řikali jsme si že můžou bejt jen v B baráku..Pfxen teda toho posledního slyší jo ?? Sry teda já v zápalu fulloutu a soustředěni a na milion dalších věcí neslyším nic nebo jestli je podle tebe rozdíl, když dupou tři hráči nebo čtyři tak to gg...mám wh ale děruju ho vedle..dobře teda..

3. Dupali na B a myslel jsem že pokláda tak to děruju co to do **** je prosím tě ??? Dále bylo řečeno, že bomba je drop v pekle takže ti co bylo na B teda z toho B přes tu kuchyn stahovat nebudou jo řikáš?? nebudou teda.. to že si dám double a on tam zrovna de okej teda wh.

4. Jdu peklo a jak tu někdo říká jdu jak retard, ale jako retard jdu respektive procvaknu dvakrát "šipku" a kouknu netgraph proto abych vědě jestli tahá..když pak někdy dál pudu peklo určitě to budu dělat stejně..samozřejmě in byl 90 takže je někde na blízko..Snad si opět nemyslíš když tu každej den kouknu x dem, že jsem takovej kre ten abych tam šel takhle s předstřelem, prtže ho vidím ve stěně?? Ne nevidím jen ho tusim podle těch zasranejch čísílek za který mě v každým demu najdeš xxx časů...skočil jsem prtže jsem chtěl skočit na tu římsu..každy kolo to dělám stejně ne jak někteří tady že to chodím podle toho kde jsou..

5. co mělo znamenat tohle teda jo řikáš..já ho podle tebe vidím ve stěně a ani se teda nezastavím ani nepřibrzdím ani necuknu krosem neznejistím a jdu dál furt..ja teda můžu za to že jsme se tam takhle minuly...pak kolečkuju jak retard prvně si čumím k žebříku a pak trhnu do leva a full

6. Čupne aby ho nikdo neviděl sám mi tam říkáš vysvětlení ale je to čas...OPĚT TO CHODÍM FURT STEJNĚ!..předstřel tam teda rozhodně nevidím..rozstřelím si okno ale kouakt tam pak už podle tebe teda nemůžu prtže by tam náhodou byl a bylo by to wh..konec

7. Opět si sám řekneš, že ho CT vyrushujou ano tahali to bylo to hlášený na ts tak kreju záda a čumím do prostředka mezi barák a peklo do zdi prtže jsem absolutně nevěděl co dělat když mohli tahat z obou dvou pozic..Najednou reflex když vím že to bude tahat..já už nevím teda.

závěrem k celýmu cheatmovie bych chtěl říct, že jste jen banda tupejch oveček kterým se něco řekne a vy se toho držíte...kdyby to CHM nebylo komentovaný uděláte si na to vlastní názor a napíšete hned clear ale jelikož to tam máte pěkně takhle vysvětlený na co se divat tak je jasný že to v tom vidíte..To bych u lidi jako jordy,monty,zero s takovýmdle psychickým komentářem mohl dělat CHM každej den a samozřejmě že by mi to minimálně půlka sežrala..už jen když
si vezmu vzpomínaný xchallange a moje poslední kolo..úplně krásně bych věděl jak to popsat, aby jste sežrali že je to wh jako tady prtže tam když si to pustíte s wh jak čumím do bedny a čekám až se otočí nebo začnou defovat...wh přece ne ???

http://www.youtube.com/watch?v=okgohV8gfxg&list=UUh1lHT9EIzseR5LV02vu9F-
A&index=5

když jsem v tom další trapný video od tebe který uděláš od půlky, kde hráči jasně dupali v hajzlu oba tudíž se vysazovali a to že si kapr vystřelí na CT a on tam zrovna byl to dělá hodně lidí na luck..

http://www.youtube.com/watch?v=HyZt7lrckPU

Toto je absolutní nesmysl který si dokonce udělali sami hráči..takže oni si zapnou na ligovým zápase dávají bomby a potom se sami vypíšou..gg opět cl_brain 0

https://www.youtube.com/watch?v=ZnGu8IA1emU&list=UUh8cjDqr0mo5c2nqG6CYA-
Ow&index=8

Další trapný video, kde můžete vidět sílu čísílek, můžete si to sami zkusit..opravdu mi nezvonil mobil nic ale celou dobu jsem podle inu věděl že je v katě..

Dále k lidem kteří za vším stojí:

časovaní = woks
http://www.youtube.com/watch?v=2neIYxvYL1M

dobrý CHM za který by se dalo banovat a nikdy jsem k tomu neřek ani slovo prtže jsem neviděl demo a nevím jak hraješ..

video na youtube=pfxen

člověk co tu lítal s metori na serveru a ještě jsem se za něj u denoye přimlouval že už to neudělá a že tomu necháme volný průběh..mrd do tejdna to udělal znova..Tak já mu tu zařídím unban on to udělá znova + mě pak ještě dělá CHM..názor na tohodle člověka si udělejte sami..

akteři ve foru=desp

banned u2, CHM co jsem viděl víc než jasný ale v pořádku

dále Raisen

borec kterýmu jsem opět já zařizoval unban, prtže jsem s ním v té době hrál a spamoval a brečel mi na steamu.. Todle mám opět za moji ochotu teda prej...kterou by tu pro vás nikdo neudělal!!!!navíc raisen má detekci v průběhu zápasu, takže na něj by se ani neměl vztahovat unban přesto jsem mu to zařídil..

Dále tam píše tisíc lidí se zákazem hraní ladder, ale milí zlatí vy si neuvědomujete, že to že se dávají unbany za tydle vaše prej pomýlené detekce, které dodnes nepochopím jak si můžete nechat zaplí cs údajě s ac a pak jít časovat..Tak to že se dávají za to unbany je opět moje práce opět ale špatná mohlo bejt o sto chytrej keců mín...

Píšete tu všichni, že jelikož já a kapr děláme AC rádce tak víme jak to obejít..vy si ale absolutně neuvědomujete, že jsme se k tomu dostali tak, že jsme tu po večerech seděli a přemýšleli jak to obejít a pak jak malí děcka hned běželi za denoyem a řekli mu to..vy když se něco dozvíte tak to akorát používate a nikomu nic neřeknete..Od nás ví asi deset způsobu o kterejch by se jinak nedozvěděl prtže vy jste takový kidi že si to necháte pro sebe a budete s tím hrát, ale já to nemám zapotřebí a proto jak vůl hned mu vše píšu a vše posílám..Bez nás by opět to vypdalo tak že AC by obešlo i 8 letý děcko..

Na uplný zavěr bych chtěl poděkovat CHH kteří tu ted jsou protože když vidím názor Serika a kerm1ho který v každym foru po našem verdiktu kde se všichni shodnem dají naprosto opačný verdikt tak mám normálně strach až jednou jefx skončí dat vůbec nějakej frag, kazdopadne ale uznavam ze ty casy se povedly ale najdete jich plno takovych i u sebe..ustrel jako u meddiho a nesmyslny diry ke to nejde tam rozhodne nenajdete..někdo tam psal že at vidí co tu lidi banuje, dobře teda no byl bych rád aby jste si uvědomili, že odted se tuřeší cheating rovnou pomocí všech CHH a to že na mě zbyde špinavá práce psaní verdiktu a trestu za to já nemužu...ještě pro lidi kteří mě neznají a myslí si že jsem se zrodil na sft ne nejsem vy, ti co komentujou ve forech a jinej portal právě oni neviděli.. http://www.playzone.cz/user/68645/souteze ..neni to žádný chlubení ale po tolika letech a pozici co jsem a ještě když vím co vše tu novýho bude..Nemam zapotrebi si tu cheatovat..a je tu pár jedinců kteří se mnou hráli, když jsem zaplo měl a ti musíjou vědět že já to zakrýt prostě neumim a davam s tim min nez bez toho..ale na AC pri ligovym zapase jsem v zivote zaplo nemel.. Ted tu vypadam jak uplakany decko, ale ja to delam prže si nenechám srat na hlavu a ještě od lidí kterým tu denodene pomaham a dokonce pro ne delam i to co bych nemel vid woksiku a ne kvůli obhajově, prtže ban nemam ani mit nebudu prtze je to clear..nazdar..
Autor: Memory | Počet zhlédnutí: 420Založeno: 29.04.2013 18:44
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Tato téma byla uzamčena.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
ono 20:58
hladáme enemy 19:00 de_inferno, server ON
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217