Nikdy jsem nemyslel, že si tu o sobÄ› budu muset dÄ›lat topic, a jeÅ¡tÄ› se obhajovat jako nÄ›jáký haxor, ale oÄividnÄ› už chápu lidi který to dÄ›lali a jinak to prostÄ› nejde, protože nevÃm proÄ bych si tu mÄ›l nechat srát na hlavu!
http://www.youtube.com/watch?v=IOnEDS77qDI
1. Äas: defaultnà krytà lka, akorát jsem se posunul krosem pÅ™ed krabici abych mÄ›l vÄ›tšà šanci ho zabÃt a zrovna tam Å¡el (naprosto logicky tam Å¡el, protože stÅ™ilel na midu) konec prostÄ› Äas o niÄem.. O tom v lku nÄ›kdo vÄ›dÄ›l a povÃdal to na ts takže klidnÄ› můžete shlédnout demo ostatnÃch, ale to vy neudÄ›láte, protože jste nevidÄ›li ani toto demo! Takže klasicky pÅ™edstel když o nÄ›m vÃm..dobrý pÅ™ÃÅ¡tÄ› si to ts vypnu..pak full out do baraku a tahá mi to zdi..dobry neni to nahodou AB nebo taky nÄ›jákej Äas ?
2. Na HLTV nedá nic aha každej zápas se každýmu povede teda jo ?? Nepovede, protože když povede tak je okamžitÄ› vypsanej..ChtÄ›l jsem jÃt na tu bednu už od spawnu tak já nevÃm mám tam Å¡plhat když tam teda nemůžu skoÄit nebo co teda prosÃm tÄ› ? Dále pokud je pak pfxen hluchej pÅ™ed tÃm než dopadne flash tak ten flash je slyÅ¡et o stÄ›nu.. tak jsem se furt otáÄel do stÄ›ny, protože jsem mÄ›l strach že mÄ› to flashne a že budou furt nÄ›co házet a pak vybÄ›hnou a já neuvidÃm...ProÄ jsem se otáÄel i potom nevÃm prostÄ› reflex furt nÄ›jaká stÅ™elba a nÄ›co nejsem bukva abych vydžel držet ctrl a ÄumÄ›t do jednoho mÃsta pÅ™ed sebe..navÃc v tÄ›ch cukách ani nenà nic vidÄ›t tak nevÃm co bych z toho mÄ›l a kdybych mÄ›l zaplo tak opravdu nejsem natolik dementnà abych todle dÄ›lal (kdyby jo tak tam musà bejt Äas každý kolo, prtže jestli todle jestli je podle vás wh tak jsem totalnà nobrain co to neumà zakrejt a furt si hlidám zed a tÄ›ch Äasů by tam bylo tisÃc...navÃc celou tu dobu moji hráÄi stahovali A a vÅ¡e kontrolovali a Å™ikali jsme si že můžou bejt jen v B baráku..Pfxen teda toho poslednÃho slyšà jo ?? Sry teda já v zápalu fulloutu a soustÅ™edÄ›ni a na milion dalÅ¡Ãch vÄ›cà neslyÅ¡Ãm nic nebo jestli je podle tebe rozdÃl, když dupou tÅ™i hráÄi nebo ÄtyÅ™i tak to gg...mám wh ale dÄ›ruju ho vedle..dobÅ™e teda..
3. Dupali na B a myslel jsem že pokláda tak to dÄ›ruju co to do **** je prosÃm tÄ› ??? Dále bylo Å™eÄeno, že bomba je drop v pekle takže ti co bylo na B teda z toho B pÅ™es tu kuchyn stahovat nebudou jo Å™ikáš?? nebudou teda.. to že si dám double a on tam zrovna de okej teda wh.
4. Jdu peklo a jak tu nÄ›kdo Å™Ãká jdu jak retard, ale jako retard jdu respektive procvaknu dvakrát "Å¡ipku" a kouknu netgraph proto abych vÄ›dÄ› jestli tahá..když pak nÄ›kdy dál pudu peklo urÄitÄ› to budu dÄ›lat stejnÄ›..samozÅ™ejmÄ› in byl 90 takže je nÄ›kde na blÃzko..Snad si opÄ›t nemyslÃÅ¡ když tu každej den kouknu x dem, že jsem takovej kre ten abych tam Å¡el takhle s pÅ™edstÅ™elem, prtže ho vidÃm ve stÄ›nÄ›?? Ne nevidÃm jen ho tusim podle tÄ›ch zasranejch ÄÃsÃlek za který mÄ› v každým demu najdeÅ¡ xxx Äasů...skoÄil jsem prtže jsem chtÄ›l skoÄit na tu Å™Ãmsu..každy kolo to dÄ›lám stejnÄ› ne jak nÄ›kteřà tady že to chodÃm podle toho kde jsou..
5. co mÄ›lo znamenat tohle teda jo Å™ikáš..já ho podle tebe vidÃm ve stÄ›nÄ› a ani se teda nezastavÃm ani nepÅ™ibrzdÃm ani necuknu krosem neznejistÃm a jdu dál furt..ja teda můžu za to že jsme se tam takhle minuly...pak koleÄkuju jak retard prvnÄ› si ÄumÃm k žebÅ™Ãku a pak trhnu do leva a full
6. ÄŒupne aby ho nikdo nevidÄ›l sám mi tam Å™Ãkáš vysvÄ›tlenà ale je to Äas...OPÄšT TO CHODÃM FURT STEJNÄš!..pÅ™edstÅ™el tam teda rozhodnÄ› nevidÃm..rozstÅ™elÃm si okno ale kouakt tam pak už podle tebe teda nemůžu prtže by tam náhodou byl a bylo by to wh..konec
7. OpÄ›t si sám Å™ekneÅ¡, že ho CT vyrushujou ano tahali to bylo to hlášený na ts tak kreju záda a ÄumÃm do prostÅ™edka mezi barák a peklo do zdi prtže jsem absolutnÄ› nevÄ›dÄ›l co dÄ›lat když mohli tahat z obou dvou pozic..Najednou reflex když vÃm že to bude tahat..já už nevÃm teda.
závÄ›rem k celýmu cheatmovie bych chtÄ›l Å™Ãct, že jste jen banda tupejch oveÄek kterým se nÄ›co Å™ekne a vy se toho držÃte...kdyby to CHM nebylo komentovaný udÄ›láte si na to vlastnà názor a napÃÅ¡ete hned clear ale jelikož to tam máte pÄ›knÄ› takhle vysvÄ›tlený na co se divat tak je jasný že to v tom vidÃte..To bych u lidi jako jordy,monty,zero s takovýmdle psychickým komentářem mohl dÄ›lat CHM každej den a samozÅ™ejmÄ› že by mi to minimálnÄ› půlka sežrala..už jen když
si vezmu vzpomÃnaný xchallange a moje poslednà kolo..úplnÄ› krásnÄ› bych vÄ›dÄ›l jak to popsat, aby jste sežrali že je to wh jako tady prtže tam když si to pustÃte s wh jak ÄumÃm do bedny a Äekám až se otoÄà nebo zaÄnou defovat...wh pÅ™ece ne ???
http://www.youtube.com/watch?v=okgohV8gfxg&list=UUh1lHT9EIzseR5LV02vu9F-
A&index=5
když jsem v tom dalšà trapný video od tebe který udÄ›láš od půlky, kde hráÄi jasnÄ› dupali v hajzlu oba tudÞ se vysazovali a to že si kapr vystÅ™elà na CT a on tam zrovna byl to dÄ›lá hodnÄ› lidà na luck..
http://www.youtube.com/watch?v=HyZt7lrckPU
Toto je absolutnà nesmysl který si dokonce udÄ›lali sami hráÄi..takže oni si zapnou na ligovým zápase dávajà bomby a potom se sami vypÃÅ¡ou..gg opÄ›t cl_brain 0
https://www.youtube.com/watch?v=ZnGu8IA1emU&list=UUh8cjDqr0mo5c2nqG6CYA-
Ow&index=8
Dalšà trapný video, kde můžete vidÄ›t sÃlu ÄÃsÃlek, můžete si to sami zkusit..opravdu mi nezvonil mobil nic ale celou dobu jsem podle inu vÄ›dÄ›l že je v katÄ›..
Dále k lidem kteřà za vÅ¡Ãm stojÃ:
Äasovanà = woks
http://www.youtube.com/watch?v=2neIYxvYL1M
dobrý CHM za který by se dalo banovat a nikdy jsem k tomu neÅ™ek ani slovo prtže jsem nevidÄ›l demo a nevÃm jak hrajeÅ¡..
video na youtube=pfxen
ÄlovÄ›k co tu lÃtal s metori na serveru a jeÅ¡tÄ› jsem se za nÄ›j u denoye pÅ™imlouval že už to neudÄ›lá a že tomu necháme volný průbÄ›h..mrd do tejdna to udÄ›lal znova..Tak já mu tu zaÅ™ÃdÃm unban on to udÄ›lá znova + mÄ› pak jeÅ¡tÄ› dÄ›lá CHM..názor na tohodle ÄlovÄ›ka si udÄ›lejte sami..
akteři ve foru=desp
banned u2, CHM co jsem vidÄ›l vÃc než jasný ale v pořádku
dále Raisen
borec kterýmu jsem opÄ›t já zaÅ™izoval unban, prtže jsem s nÃm v té dobÄ› hrál a spamoval a breÄel mi na steamu.. Todle mám opÄ›t za moji ochotu teda prej...kterou by tu pro vás nikdo neudÄ›lal!!!!navÃc raisen má detekci v průbÄ›hu zápasu, takže na nÄ›j by se ani nemÄ›l vztahovat unban pÅ™esto jsem mu to zaÅ™Ãdil..
Dále tam pÃÅ¡e tisÃc lidà se zákazem hranà ladder, ale milà zlatà vy si neuvÄ›domujete, že to že se dávajà unbany za tydle vaÅ¡e prej pomýlené detekce, které dodnes nepochopÃm jak si můžete nechat zaplà cs údajÄ› s ac a pak jÃt Äasovat..Tak to že se dávajà za to unbany je opÄ›t moje práce opÄ›t ale Å¡patná mohlo bejt o sto chytrej keců mÃn...
PÃÅ¡ete tu vÅ¡ichni, že jelikož já a kapr dÄ›láme AC rádce tak vÃme jak to obejÃt..vy si ale absolutnÄ› neuvÄ›domujete, že jsme se k tomu dostali tak, že jsme tu po veÄerech sedÄ›li a pÅ™emýšleli jak to obejÃt a pak jak malà dÄ›cka hned běželi za denoyem a Å™ekli mu to..vy když se nÄ›co dozvÃte tak to akorát použÃvate a nikomu nic neÅ™eknete..Od nás và asi deset způsobu o kterejch by se jinak nedozvÄ›dÄ›l prtže vy jste takový kidi že si to necháte pro sebe a budete s tÃm hrát, ale já to nemám zapotÅ™ebà a proto jak vůl hned mu vÅ¡e pÃÅ¡u a vÅ¡e posÃlám..Bez nás by opÄ›t to vypdalo tak že AC by obeÅ¡lo i 8 letý dÄ›cko..
Na uplný zavÄ›r bych chtÄ›l podÄ›kovat CHH kteřà tu ted jsou protože když vidÃm názor Serika a kerm1ho který v každym foru po naÅ¡em verdiktu kde se vÅ¡ichni shodnem dajà naprosto opaÄný verdikt tak mám normálnÄ› strach až jednou jefx skonÄà dat vůbec nÄ›jakej frag, kazdopadne ale uznavam ze ty casy se povedly ale najdete jich plno takovych i u sebe..ustrel jako u meddiho a nesmyslny diry ke to nejde tam rozhodne nenajdete..nÄ›kdo tam psal že at vidà co tu lidi banuje, dobÅ™e teda no byl bych rád aby jste si uvÄ›domili, že odted se tuÅ™ešà cheating rovnou pomocà vÅ¡ech CHH a to že na mÄ› zbyde Å¡pinavá práce psanà verdiktu a trestu za to já nemužu...jeÅ¡tÄ› pro lidi kteřà mÄ› neznajà a myslà si že jsem se zrodil na sft ne nejsem vy, ti co komentujou ve forech a jinej portal právÄ› oni nevidÄ›li..
http://www.playzone.cz/user/68645/souteze ..neni to žádný chlubenà ale po tolika letech a pozici co jsem a jeÅ¡tÄ› když vÃm co vÅ¡e tu novýho bude..Nemam zapotrebi si tu cheatovat..a je tu pár jedinců kteřà se mnou hráli, když jsem zaplo mÄ›l a ti musÃjou vÄ›dÄ›t že já to zakrýt prostÄ› neumim a davam s tim min nez bez toho..ale na AC pri ligovym zapase jsem v zivote zaplo nemel.. Ted tu vypadam jak uplakany decko, ale ja to delam prže si nenechám srat na hlavu a jeÅ¡tÄ› od lidà kterým tu denodene pomaham a dokonce pro ne delam i to co bych nemel vid woksiku a ne kvůli obhajovÄ›, prtže ban nemam ani mit nebudu prtze je to clear..nazdar..