u2_logo es.sk_logo
Fórum › Zvýšenie FPS
Kopec ľudí tu má problém s FPS. že ho majú na hovno atď..
Článok som nepísal ja, našiel som ho na nete..

Na starom nb mi to pomohlo a vytiahlo fps aj na 100..

nech sa páči..

cl_himodels "0" - deaktivujete "high-fps" modely
gl_cull "1" - aktivujete renderovanie iba viditelnych objektov (0 znizi fps)
gl_clear "1" - zjednodusene povedane, pomocou tejto premennej zrusite "prepojenost" medzi texturami. Dobre je tento efekt vidiet az pri pouziti gl_picmip
gl_lightholes "0" - deaktivujete "diery v ktorych sa svieti" - ak vystrelite naboj tak sa tam v tej dierke po naboji aj zablysne
gl_map_size "128" - nastavite maximalne rozlisenie pre textury
gl_playermip "2" - nastavite kvalitu textur hracov - 0 - maximalna kvalita; 1 - nizka kvalita; 2 - velmi nizka kvalita. V reale neuvidite prechod farieb na skinoch hracov
gl_picmip "0" - prave toto je "najsilnejsia" premenna, ktora Vam pomoze zvysit fps (ak uz nie toto tak potom nic :o)). Ako vidite na obrazkoch pod, gl_picmip-om nastavujete kvalitu textur a celkovo zobrazovaneho prostredia. Pouzivajte hodnoty 1/2/3. POZOR! Tento prikaz implementujte bud do svojho konfigu alebo ho zmente cez konzolu a potom restartujte CSko, inak nebude fungovat. Tiez je dobre poznamenat, ze funguje aj gl_picmip 4, ale na mnohych pocitacoch to sposobuje mrznutie wokien
gl_round_down "10" - tak podla informacii, ktore som nasiel o tomto prikaze, nastavujete zobrazovaciu kvalitu mapy. Defaultna hodnota je 3 - vyssia hodnota = horsia grafika = vyssie fps
gl_smoothmodels "0" - vypnete "smoothing" modelov hracov, avsak zvysite fps
gl_texturemode "gl_nearest" - nastavite mod renderingu. Hodnoty, ktore mozete nastavit (od najhorsej zobrazovacej kvality=najvyssieho fps po najkvalitnejsiu zobrazovaciu kvalitu = najnizsie fps).
gl_nearest_mipmap_nearest
gl_linear_mipmap_nearest
gl_nearest_mipmap_linear
gl_linear_mipmap_linear
gl_wateramp "0" - nastavujete velkost vln vody, napr. v kanali v de_aztec. 0 udrzi vodu "hladku"
gl_ztrick "1" - zlepsuje rendering niektorych starych 3dfx kariet, avsak moze sposobit pad systemu.
mp_decals "0" - nastavite maximalne mnozstvo zobrazovania tzv. "decalov" (decal = stopy po gulkach, krv...) a kolko takychto decalov ostane v pamati
max_smokepuffs "0" - vypnete dym zobrazujuci sa po zasahu do steny
max_shells "0" - nastavite maximalne mnozstvo zobrazenych nabojov v jednom momente (ked napr. strielate zo zbrane)
r_drawviewmodel "0" - vypnete zobrazovanie zbrane. 0 zvysi fps, ale neuvidite zbran a ked budete nabijat/nasadzovat tlmic na M4ku neuvidite, kedy je akcia ukoncena
r_dynamic "0" - vypnete "dynamicke osvetlovanie" - ak napr. bude mapa kde svieti lampa alebo hori fakla, uvidite svetlo, ale ziaru nie
r_mirroralpha "0" - vypnete odzrkadlovanie sa objektov v napr. skle ci zrkadle
r_mmx "1" - zapnete pouzivanie MMX sposob spracovania instrukcii. Nastavte na hodnotu "1" IBA ak vlastnite procesory radu Pentium II alebo III. Ak vlastnite Celeron, AMD alebo Cyrix, nastavte hodnotu na nulu.
violence_ablood "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
violence_agibs "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
violence_hblood "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
violence_hgibs "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
Autor: frastyE-SOTE | Počet zhlédnutí: 217Založeno: 26.04.2013 21:49
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
ono 20:58
hladáme enemy 19:00 de_inferno, server ON
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217