| Kopec ľudà tu má problém s FPS. že ho majú na hovno atÄ..
ÄŒlánok som nepÃsal ja, naÅ¡iel som ho na nete..
Na starom nb mi to pomohlo a vytiahlo fps aj na 100..
nech sa páÄi..
cl_himodels "0" - deaktivujete "high-fps" modely
gl_cull "1" - aktivujete renderovanie iba viditelnych objektov (0 znizi fps)
gl_clear "1" - zjednodusene povedane, pomocou tejto premennej zrusite "prepojenost" medzi texturami. Dobre je tento efekt vidiet az pri pouziti gl_picmip
gl_lightholes "0" - deaktivujete "diery v ktorych sa svieti" - ak vystrelite naboj tak sa tam v tej dierke po naboji aj zablysne
gl_map_size "128" - nastavite maximalne rozlisenie pre textury
gl_playermip "2" - nastavite kvalitu textur hracov - 0 - maximalna kvalita; 1 - nizka kvalita; 2 - velmi nizka kvalita. V reale neuvidite prechod farieb na skinoch hracov
gl_picmip "0" - prave toto je "najsilnejsia" premenna, ktora Vam pomoze zvysit fps (ak uz nie toto tak potom nic :o)). Ako vidite na obrazkoch pod, gl_picmip-om nastavujete kvalitu textur a celkovo zobrazovaneho prostredia. Pouzivajte hodnoty 1/2/3. POZOR! Tento prikaz implementujte bud do svojho konfigu alebo ho zmente cez konzolu a potom restartujte CSko, inak nebude fungovat. Tiez je dobre poznamenat, ze funguje aj gl_picmip 4, ale na mnohych pocitacoch to sposobuje mrznutie wokien
gl_round_down "10" - tak podla informacii, ktore som nasiel o tomto prikaze, nastavujete zobrazovaciu kvalitu mapy. Defaultna hodnota je 3 - vyssia hodnota = horsia grafika = vyssie fps
gl_smoothmodels "0" - vypnete "smoothing" modelov hracov, avsak zvysite fps
gl_texturemode "gl_nearest" - nastavite mod renderingu. Hodnoty, ktore mozete nastavit (od najhorsej zobrazovacej kvality=najvyssieho fps po najkvalitnejsiu zobrazovaciu kvalitu = najnizsie fps).
gl_nearest_mipmap_nearest
gl_linear_mipmap_nearest
gl_nearest_mipmap_linear
gl_linear_mipmap_linear
gl_wateramp "0" - nastavujete velkost vln vody, napr. v kanali v de_aztec. 0 udrzi vodu "hladku"
gl_ztrick "1" - zlepsuje rendering niektorych starych 3dfx kariet, avsak moze sposobit pad systemu.
mp_decals "0" - nastavite maximalne mnozstvo zobrazovania tzv. "decalov" (decal = stopy po gulkach, krv...) a kolko takychto decalov ostane v pamati
max_smokepuffs "0" - vypnete dym zobrazujuci sa po zasahu do steny
max_shells "0" - nastavite maximalne mnozstvo zobrazenych nabojov v jednom momente (ked napr. strielate zo zbrane)
r_drawviewmodel "0" - vypnete zobrazovanie zbrane. 0 zvysi fps, ale neuvidite zbran a ked budete nabijat/nasadzovat tlmic na M4ku neuvidite, kedy je akcia ukoncena
r_dynamic "0" - vypnete "dynamicke osvetlovanie" - ak napr. bude mapa kde svieti lampa alebo hori fakla, uvidite svetlo, ale ziaru nie
r_mirroralpha "0" - vypnete odzrkadlovanie sa objektov v napr. skle ci zrkadle
r_mmx "1" - zapnete pouzivanie MMX sposob spracovania instrukcii. Nastavte na hodnotu "1" IBA ak vlastnite procesory radu Pentium II alebo III. Ak vlastnite Celeron, AMD alebo Cyrix, nastavte hodnotu na nulu.
violence_ablood "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
violence_agibs "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
violence_hblood "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel...
violence_hgibs "0" - vypnete zobrazovanie "nasilnych efektov" v hre - krv na stenach, striekajuca krv z tiel... |