Tak mame tu CHEATING hráÄa StixieSTAR na U2,hraÄ nehral toto cw proti mne ale stiahol som si demo z ineho zapasu a spolu s kamaratom vypisali,dost sme sa zasmiali. POPROSIM KTO MA CAS NECH SA NATO SERIOZNE POZRIE.A napisal tu co si o tom mysli.
CHEAT DEMO: http://www.sendspace.com/file/95in8z
CASY Z DEMA: 8:58:00 - ZaÄne dierovaÅ¥,hitne svojho preblikne mu na WH kde je a automaticky ho zacne dierovat
9:31:13 - Pri ziadnom case som sa tak nezasmial ako pri tomto,chlapec sa hraje ze hodi zle hecko,pritom vie velmi dobre kde ho hadze co o sekundu je videt ze hrac vybieha z prava
10:13:64 - Ale,ale taka pekna dieroÄka presna ?
12:23:57 - Prvy vystrel netrafi ho,ale druhy krat pozrite sa ze hraca nebolo pocut ako begripoval uz k nemu respektive popri stene aby ho zabil a pan stixie hned cross nanho,smiesne. 13:32:56 - Asi najviac sa prezradil teraz,pozerajte chlapec nemohol vediet ze mu ide hore rebrikom a zrazu HUPS otocka do zadu ? Zrejme mu vypadol mobil asi ako liezol po rebriku preto sa tam otacal,krasne WH.
14:55:00 Sledujte ako si namieri nanho cez stenu,a nemohol vediet ze tam je.
16:20:00 Od toho casu sledujte na ten predstrel s AWP,pockajte mozno unho bol WALLE,smiesne.
19:10:00 Velmi zaujimavo to vydieroval.
21:40:00 Krasne presne dierovanie hraÄa cez unimu.
24:34:00 flash,he,reflex on sa pozera na stenu a namierni si nanho,trapne.
26:05:00 tie presne diery no neviem,neviem hrdina 27:45:00 Podotykam dalsi mocny cas,sledujte dieruje cat to je v pohode ale on mu walkuje rampu ako nahle sa boji ze by ho zabil zacne skakat k vrzackam sa skryt,parodia.
29:45:00 HE pod nohy OK. Ale ked pada dole snazi sa este vystrelit na protihraca kde ma CT presne hlavu...trapas.
31:01:00 cela akcia heÄko pod nohy, presna diera na rampu, diery do ÄakaÄky
32:21:00 Cela akcia sledujte tu parodiu,ako mu hodi HE do tej unimy kedze on tam je na blizku,taha rampu dieruje a zrazu bum presne o nom vie.
POPROSIM HLAVNE POZRIET CAS: 13:32:56,27:45:00 CELY CAS.
Autor: simonnnnnn | Počet zhlédnutí: 597Založeno:27.03.201302:04
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!