ZdravÃm dam tu jedno demo + Äasy a kto ma chvilu Äasu nech si to pozrie a napÃÅ¡e mi tu alebo do PM jeho názor - DEMO - http://www.sendspace.com/file/7frm3j
CASY: 12:27:53 - Namieri si cez stenu, a hned nato ho zabije. 14:18:85 - Zasa mieri cez stenu a da si predstrel. 14:28:19 - Vidi že idem,da si opäť predstrel. 17:39:53 - HraÄ zabije jedneho,a na istotu si pobehuje na plante lebo vie ze je dole na banane ked ho tam vidi begripne a cross uplne k stene dole rovno na hraÄa. 18:26:40 - Dobijaju A a zvykne sa chodit rovno do plantu ale nie on si ide ku krabici aby mal namna krásny vyhlad a predmieri si uz cez krabicu,smiesne. 19:16:15 - Walkuju opäť,ide pozeraÅ¥ na stred akonáhle ma zahliadne ze taham maÄku tak sa zlakne a trhne mysou na macku a zas naspaÅ¥ lebo mu doÅ¡lo že sa prezradil. 22:02:16 - Poprosim ADMINA aby si tento Äas pozrel poriadne krásna parodia,hrÃ¡Ä zaÄne plantovaÅ¥ myslim že ja som mu hodil HE s bananu pritom dalej plantuje,ale ZRAZU ? pozrite sa Äo sa stane hraÄ sa otoÄi do steny lebo sa snaži uhnuÅ¥ granatu-FLASHU ktorý nevidi lebo je za krabicou. Kde tam pozera do steny? 22:21:65 - Istota vÅ¡ak? Å ak poznáme preÄo nie.... 25:38:60 - HraÄ si vyskakuje s kina,akonáhle nás poÄuje rushovaÅ¥ B zastavi sa a vÅ¡ak ja som ho poÄul dupnuÅ¥ po chvili mierenia do steny zaÄne cúvaÅ¥ lebo vidi že ideme k nemu a hádžeme tam granát..Detail my sme mohli pokojne walkovaÅ¥ dalej B a on nemohol vedieÅ¥ že ja som ho poÄul. 27:29:63 - Na istotu zase prestane pozeraÅ¥ ten banan lebo som už na blizku a opäť si ako hrdina namieri cez stenu rovno na mna.
Autor: cabajka | Počet zhlédnutí: 276Založeno:28.02.201323:09
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!