Náš prezident ..
http://badman.aktuality.sk/clanok/3022/najhlupejsim-znamym-slovakom-je-
-prezident-gasparovic/
Jeho slávne výroky :
- Tam to máte vÅ¡etko biele na Äiernom.“ - odpoveÄ na novinársku otázku k téme nevymenovania šéfa prokuratúry
-„Rozhodnúť sa kandidovať do funkcie prezidenta hlavy štátu nikdy nie je jednoduché.“- v prejave oznamujúcom svoju druhú kandidatúru na prezidenta
-„Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... Balkánu...“ - na valnom zhromaždenià OSN v New Yorku
-Ja som skoro 400 dnà absolvoval cestami po Slovensku, Äo je skoro jeden rok kompletne.“ - v relácii TA3 V politike
-„Na druhej strane si myslÃm, že Slovensko niekedy, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, že na Slovensku predsa len tá pracovná sila je eÅ¡te stále lacnejÅ¡ia a teraz, chvalabohu, že je lacnejÅ¡ia.“ - reakcia na tému komparácia pracovných podmienok
-„Odpoviem vám dvoma slovami - áno, máte pravdu.“ - odpoveÄ na otázku o znižovanà kvality Å¡kolstva
-„Chcem vám poÄakovaÅ¥ za podporu pri organizovanà stretnutia s novou hlavou katolÃckej cirkvi pápežom Dominikom XVI.“ - na margo pápeža Benedikta XVI
-„Ja som veľmi rád, že aj v Organizácii spojených nádorov, názorov, spojených nádor... spojených národov.“- poÄas tlaÄovej konferencie so slovinským prezidentom Danilom Türkom
-„Mali sa radovaÅ¥ za spoloÄným stolom. Bude radosÅ¥ iná. Bude to smútok.“ - po tragickej havárii vojenského lietadla v Hejciach