u2_logo es.sk_logo
Fórum › Omluva Vám vÅ¡em.
VYMRDANYO...
1)TOHLE JE UDĚLANÝ ,KVŮLI TĚM BLBCŮM JAKO JE HYPER,PFX,CHOCHIN, ABY SI UVĚDOMILI ,ŽE MĚ TO NESERE,A ŽE JSOU TO UBOŽÁCI,TAK MĚ HLAVNĚ ZA TO NEBIJTE DÍKY.

2)POSTUPNÄš BUDU ODEPISOVAT,NA VAÅ E KOMENTY.
Ahoj Šiftrsáci,
Včera se tu rozjel hate na mě,Vůbec nevím jak to začalo,nikomu jsem nic nepsal,jsou u mě kamarádi,a trošku jsme pily.
Pomatuju si,že můj ONLAJN kamarád blur ,semnou šel na webku,já mu řekl ať to dá na web,že chci aby šiftrsáci šly na webku.
Možná si o mě můžete myslet,že jsem děcko i když mě je 16,nebo že jsem tlustej,noaco?

Jeli jste do mě ,když jsem jel na MH,dostavál jsem několik pmek,od Vás,Jak dostanu přes píču,Samozřemě že z Vás nikdo nepřišel,a to mohl 2x,já neříkám že jsem OFFLINER,tak jsem to vůbec nemyslel,já naržel právě na Vás,protože vy jste prostě online fighters,ale když jsem viděl spoustu SHIFTERS hráčů ,jak na webu,nebo na MH,bylo mě do pláče co,mě chce zbít,nebo mě úráží.

Taky jsem udělal jednu chybu,Přisahám že jsem o sobě nevěděl co jsem dělal,napsal jsem nějakej status na fb,a začal tam hate,samozřejmě že od SHIFTERS hráčů,a bývalých kamarádů,Jediného z nich jsem fakt bral jako ONLINE kamaráda,prostě jsem ho měl rád,začal tam do mě jet ,že je to trapas,já jsem to prej nevnímal,přišel jsem za 2 hodiny na to,a začal jsem tam psát,že je to kokot,a takový věci ,pustil se do mě ,a já do něho,napsal jsem něco,co do teď lituju.Tímto se mu chci omluvit,on moc dobře ví kdo to je.

Tak postupujeme k dalšímu kroku,a to jsou tady hateři na Shiftersu,
Asi největší zmrd co tu byl,byl pfx1337,myslím že takhle se nějak jmenoval ,já toho kluka vůbec neznal,a před rokem do mě jel hate,hatoval beckeNa,a vlastně když jsem hrál sním tak pak i mě,a co myslíte že udělal ,když se mu zachtělo hrát s beckeNem? Teď ho bere jako svého bf kamaráda.
Je to pán,co píše na fb komenty k holkam,jak by je nabodl na tyč,kopí,vytrhl srdce,a prostě úplný sračky,podle mě je to ubohost.Prostě jel do holek,a to se nedělá.
Další žhavej kůň je HYPER,hyper? kdo to vlastně je?
Někdo kdo si ho pomatuje z dob es4u,tak ví jakej je to zmrdeček,pomlouvá lidi,vtírá se lidem,buzeruje lidi za to jak vypadají.Ale víte co na tom je háček? On,Nikdy si nedal,pravou fotku na sociální síť,nikdy se nikomu neukázal,šly jsme volat na webku,on nešel,aby neměl ostudu,a jen čekal na okamžik aby mohl někoho vyflejmovat,pro mě je to chudák,a ty co ho viděli v tom jeho městě,říkali že je to tlustý velký hovno,nebudu tu jmenovat jejich nicky,hyper sám ví,a není to jen ty co myslíš,je to spousta ostatních co už nehrají,toho kluka znám asi 2 roky,nebo 2,5.Časem jsem ho měl rád,naučil mě pár věcí v PS,zato mu děkuju.Ale dávejte si na něj pozor,je to fakt zmrd ,kterýmu je všechno jedno,žije jenom jeden svět.

Další kapitola naší knížky je hráč s nickem CHOCHIN,chochina? jsem měl rád,znám ho skoro už 3 roky,možná déle.Víte proč on flejmuje mě? Protože jsem mu udělal chm,ale smazal jsem ho,kvůli tomu,že je to kamarád(byl),Proč jsem mu to chm udělal?bylo jasně vidět že je to aimbot,hráč s kterým hraju (hrál jsem 2ON2),mě nevěřil,a to snáma hrál ten mix,tak jsem to udělal kvůli němu.
2 důvod je to,že asi před rokem a půl ,jsem měl já CHM,měl jsem ho od Hráče HYPER,Vysvětlím Vám to,určitě všichni jste si už zaply na mixu,šly jsme zapnutej mix,samozřejmě že jsme ho neodehrály ,všichni i (hyper) jsme měli aimboty,a hyper nás( spíš mě) na rozehře natočil,a udělal mě z toho chm,a pán chochin Se mě stím smál,ještě mu psal ať ho udělá ,a takový píčoviny,to se prostě nedá zapomenout.

Ještě bych chtěl něco napsat k hyperoj,Kdybych byl svině,mohl jsem mu udělat chm,měl jsem jeho dema,jak si zapínal na gatherech a mixech,on sám ví na trajnu jak je děroval přes krabice a smouky,jenže já jsem mu to neudělal,věřím že kdyby on měl moje,což už nikdy mít nebude ,udělal by mě ho on :)
Toho kluka mě je Vážně líto.

Udělal o mě spoustu obrázku přes PS,mě je to opravdu jedno,já ho neřeším,vždycky se tak choval,je to jeho svět,ať si stím žije dál.

Hodně lidí,mě tu zná,má mě na steamu,a píše si semnou úplně normálně,ale já ty lidi nepotřebuju panebože.

A co kurva,že jsem tlustej,koukněte se na sebe,polovina Portálu je na tom stejně.

Je mě úplně jedno co si o mě myslíte,že tu mám ostudu,je to herní portál já vás mam 5 metrů hluboku v píči,a vůbec mě nevytáčíte,já vám psal,máte semnou problém,piste mě pm,nebo za mnou přijeďte,já s nikým neměl nikdy problémy.

Je mě fakt jedno ,co tu vy napíšete ,vaše slavné " :DDDDDDDDDDDDDDDDD " ,a podobné sračky

Já mám realný kamarády,a nepotřebuju tadykty ONLAJN sráče,co jsou závistívý ,podrazácky všechno dojednoho.

Já vám Váš názor na mě neberu myslete si o mě co chcete,tohle je herní portál dopíče.

Tak se mějte,a děkuji těm co si to přečetli.

[color=lime]UPDATE :[/color]
Hráč whyson,to je panečku řízek,to byl kluk co se mě věčně vtíral,furt semnou chtěl hrát,jednou udělal mezi mnou a wineem rozbroj,tím u mě úplně skončil ,další pán na holení?
Autor: VYMRDANYONLINERi | Počet zhlédnutí: 365Založeno: 30.12.2012 13:38
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Zakladatel tuto tému zablokoval.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?