1)TOHLE JE UDÄšLANà ,KVÅ®LI TÄšM BLBCÅ®M JAKO JE HYPER,PFX,CHOCHIN, ABY SI UVÄšDOMILI ,ŽE MÄš TO NESERE,A ŽE JSOU TO UBOŽÃCI,TAK MÄš HLAVNÄš ZA TO NEBIJTE DÃKY.
2)POSTUPNÄš BUDU ODEPISOVAT,NA VAÅ E KOMENTY.
Ahoj Šiftrsáci,
VÄera se tu rozjel hate na mÄ›,Vůbec nevÃm jak to zaÄalo,nikomu jsem nic nepsal,jsou u mÄ› kamarádi,a troÅ¡ku jsme pily.
Pomatuju si,že můj ONLAJN kamarád blur ,semnou šel na webku,já mu řekl ať to dá na web,že chci aby šiftrsáci šly na webku.
Možná si o mě můžete myslet,že jsem děcko i když mě je 16,nebo že jsem tlustej,noaco?
Jeli jste do mÄ› ,když jsem jel na MH,dostavál jsem nÄ›kolik pmek,od Vás,Jak dostanu pÅ™es pÃÄu,SamozÅ™emÄ› že z Vás nikdo nepÅ™iÅ¡el,a to mohl 2x,já neÅ™Ãkám že jsem OFFLINER,tak jsem to vůbec nemyslel,já naržel právÄ› na Vás,protože vy jste prostÄ› online fighters,ale když jsem vidÄ›l spoustu SHIFTERS hráÄů ,jak na webu,nebo na MH,bylo mÄ› do pláÄe co,mÄ› chce zbÃt,nebo mÄ› úrážÃ.
Taky jsem udÄ›lal jednu chybu,PÅ™isahám že jsem o sobÄ› nevÄ›dÄ›l co jsem dÄ›lal,napsal jsem nÄ›jakej status na fb,a zaÄal tam hate,samozÅ™ejmÄ› že od SHIFTERS hráÄů,a bývalých kamarádů,Jediného z nich jsem fakt bral jako ONLINE kamaráda,prostÄ› jsem ho mÄ›l rád,zaÄal tam do mÄ› jet ,že je to trapas,já jsem to prej nevnÃmal,pÅ™iÅ¡el jsem za 2 hodiny na to,a zaÄal jsem tam psát,že je to kokot,a takový vÄ›ci ,pustil se do mÄ› ,a já do nÄ›ho,napsal jsem nÄ›co,co do teÄ lituju.TÃmto se mu chci omluvit,on moc dobÅ™e và kdo to je.
Tak postupujeme k dalÅ¡Ãmu kroku,a to jsou tady hateÅ™i na Shiftersu,
Asi nejvÄ›tšà zmrd co tu byl,byl pfx1337,myslÃm že takhle se nÄ›jak jmenoval ,já toho kluka vůbec neznal,a pÅ™ed rokem do mÄ› jel hate,hatoval beckeNa,a vlastnÄ› když jsem hrál snÃm tak pak i mÄ›,a co myslÃte že udÄ›lal ,když se mu zachtÄ›lo hrát s beckeNem? TeÄ ho bere jako svého bf kamaráda.
Je to pán,co pÃÅ¡e na fb komenty k holkam,jak by je nabodl na tyÄ,kopÃ,vytrhl srdce,a prostÄ› úplný sraÄky,podle mÄ› je to ubohost.ProstÄ› jel do holek,a to se nedÄ›lá.
Dalšà žhavej kůň je HYPER,hyper? kdo to vlastně je?
NÄ›kdo kdo si ho pomatuje z dob es4u,tak và jakej je to zmrdeÄek,pomlouvá lidi,vtÃrá se lidem,buzeruje lidi za to jak vypadajÃ.Ale vÃte co na tom je háÄek? On,Nikdy si nedal,pravou fotku na sociálnà sÃÅ¥,nikdy se nikomu neukázal,Å¡ly jsme volat na webku,on neÅ¡el,aby nemÄ›l ostudu,a jen Äekal na okamžik aby mohl nÄ›koho vyflejmovat,pro mÄ› je to chudák,a ty co ho vidÄ›li v tom jeho mÄ›stÄ›,Å™Ãkali že je to tlustý velký hovno,nebudu tu jmenovat jejich nicky,hyper sám vÃ,a nenà to jen ty co myslÃÅ¡,je to spousta ostatnÃch co už nehrajÃ,toho kluka znám asi 2 roky,nebo 2,5.ÄŒasem jsem ho mÄ›l rád,nauÄil mÄ› pár vÄ›cà v PS,zato mu dÄ›kuju.Ale dávejte si na nÄ›j pozor,je to fakt zmrd ,kterýmu je vÅ¡echno jedno,žije jenom jeden svÄ›t.
Dalšà kapitola našà knÞky je hrÃ¡Ä s nickem CHOCHIN,chochina? jsem mÄ›l rád,znám ho skoro už 3 roky,možná déle.VÃte proÄ on flejmuje mÄ›? Protože jsem mu udÄ›lal chm,ale smazal jsem ho,kvůli tomu,že je to kamarád(byl),ProÄ jsem mu to chm udÄ›lal?bylo jasnÄ› vidÄ›t že je to aimbot,hrÃ¡Ä s kterým hraju (hrál jsem 2ON2),mÄ› nevěřil,a to snáma hrál ten mix,tak jsem to udÄ›lal kvůli nÄ›mu.
2 důvod je to,že asi pÅ™ed rokem a půl ,jsem mÄ›l já CHM,mÄ›l jsem ho od HráÄe HYPER,VysvÄ›tlÃm Vám to,urÄitÄ› vÅ¡ichni jste si už zaply na mixu,Å¡ly jsme zapnutej mix,samozÅ™ejmÄ› že jsme ho neodehrály ,vÅ¡ichni i (hyper) jsme mÄ›li aimboty,a hyper nás( spÃÅ¡ mÄ›) na rozehÅ™e natoÄil,a udÄ›lal mÄ› z toho chm,a pán chochin Se mÄ› stÃm smál,jeÅ¡tÄ› mu psal aÅ¥ ho udÄ›lá ,a takový pÃÄoviny,to se prostÄ› nedá zapomenout.
JeÅ¡tÄ› bych chtÄ›l nÄ›co napsat k hyperoj,Kdybych byl svinÄ›,mohl jsem mu udÄ›lat chm,mÄ›l jsem jeho dema,jak si zapÃnal na gatherech a mixech,on sám và na trajnu jak je dÄ›roval pÅ™es krabice a smouky,jenže já jsem mu to neudÄ›lal,věřÃm že kdyby on mÄ›l moje,což už nikdy mÃt nebude ,udÄ›lal by mÄ› ho on

Toho kluka mÄ› je VážnÄ› lÃto.
UdÄ›lal o mÄ› spoustu obrázku pÅ™es PS,mÄ› je to opravdu jedno,já ho neÅ™eÅ¡Ãm,vždycky se tak choval,je to jeho svÄ›t,aÅ¥ si stÃm žije dál.
HodnÄ› lidÃ,mÄ› tu zná,má mÄ› na steamu,a pÃÅ¡e si semnou úplnÄ› normálnÄ›,ale já ty lidi nepotÅ™ebuju panebože.
A co kurva,že jsem tlustej,koukněte se na sebe,polovina Portálu je na tom stejně.
Je mÄ› úplnÄ› jedno co si o mÄ› myslÃte,že tu mám ostudu,je to hernà portál já vás mam 5 metrů hluboku v pÃÄi,a vůbec mÄ› nevytáÄÃte,já vám psal,máte semnou problém,piste mÄ› pm,nebo za mnou pÅ™ijeÄte,já s nikým nemÄ›l nikdy problémy.
Je mÄ› fakt jedno ,co tu vy napÃÅ¡ete ,vaÅ¡e slavné "

DDDDDDDDDDDDDDDD " ,a podobné sraÄky
Já mám realný kamarády,a nepotÅ™ebuju tadykty ONLAJN sráÄe,co jsou závistÃvý ,podrazácky vÅ¡echno dojednoho.
Já vám Váš názor na mÄ› neberu myslete si o mÄ› co chcete,tohle je hernà portál dopÃÄe.
Tak se mÄ›jte,a dÄ›kuji tÄ›m co si to pÅ™eÄetli.
[color=lime]UPDATE

/color]
HrÃ¡Ä whyson,to je paneÄku Å™Ãzek,to byl kluk co se mÄ› vÄ›ÄnÄ› vtÃral,furt semnou chtÄ›l hrát,jednou udÄ›lal mezi mnou a wineem rozbroj,tÃm u mÄ› úplnÄ› skonÄil ,dalšà pán na holenÃ?