u2_logo es.sk_logo
Fórum › Skutečné peníze z pohodlí domova
FragNatic
Využijte možnosti spolupráce s mezinárodní firmou Banners Broker, která se zabývá reklamou na internetu. Produktem společnosti jsou bannerová zobrazení. Spolupráce spočívá v nákupu a následném pronájmu reklamního prostoru. O pronájem prostoru se stará právě BB. Nemusíte se tedy obávat, že byste museli shánět inzerenty. Registrace je zdarma. Je ale potřeba zakoupit reklamní prostor. Jak velký reklamní prostor zakoupíte, záleží na Vás.

Výhody spolupráce s BB:

- vše je na internetu, nejsou povinná žádná školení
- nejedná se o MLM, pyramidu, letadlo ani Hyip
- nemusíte shánět kvanta lidí, abyste dostali zaplaceno (pokud někoho přivedete, je to Vaše plus, ale ne povinnost)
- peníze lze vybrat prostřednictvím karty MasterCard
- jsou poskytovány různé webináře a prezentační videa zcela zdarma
- firma prošla federální kontrolou v Kanadě (HODNOCENÍ http://www.alexa.com/siteinfo/bannersbroker.com)

Nevýhody spolupráce s BB:

- výdělek není ihned, takže neočekávejte za pár dní hned tisíce korun
- nikdo Vám neslibuje a ani nezaručí ohromné výdělky
- zakoupením reklamního prostoru jdete do určitého rizika, nikdo Vám nemůže zaručit, že projekt zítra neskončí, ale není to moc pravděpodobné :)

Zajímá Vás tedy Jak vydělávat ?

- Nejprve je nutno zakoupit balíček, ten v sobě obsahuje panely podle typu balíčku, které po zakoupení okamžitě vydělávají, jedná se jednorázovou koupy.

- Nákup balíčku je pouze jednou. Dokupujete již pouze panely, ale z již vydělaných peněz. To je důležité. Že již další své peníze nepoužijete. Můžete, ale pokud Vám stačí pozvolný růst, tak nové panely placené ze svých peněz nepotřebujete a vše již můžete platit z peněz které jste vydělali.

- Dle zakoupeného balíčku je možnost přikoupení dalších panelů, které pak vydělávají peníze, přesněji dvojnásobek pořizovací ceny.

- V Balíčku je již započítaný měsíční poplatek 15 dolarů, ten následující již můžete hradit z tak zvané e-Wallet, tedy z peněženky a vydělaných peněz.

- Každý balíček je možno upgradovat na vyšší verzi, tady přejít rovnou na vyšší balíček kdykoliv.

Balíček - Cena balíčku -> Panely, které je možno zakoupit

- Starter - $25 -> Yellow
- Basic - $55 -> Yellow, Purple
- Business - $145 -> Yellow, Purple, Blue
- Profesional - $415 -> Yellow, Purple, Blue, Green
- Enterprise - $1225 -> Yellow, Purple, Blue, Green, Red
- Ultimate - $3665 -> Yellow, Purple, Blue, Green, Red, Black

Panel - Cena panelu -> Výdělek
- Yellow -$10 -> $20
- Purple - $30 -> $60
- Blue - $90 -> $180
- Green - $270 -> $540
- Red - $810-> $1620
- Black - $2430 -> $4860

Přibližná doba naplnění panelu:
- Yellow = 4 až 5 týdny
- Purple = 5 až 6 týdnů
- Blue = 7 až 8 týdnů
- Green = 12 až 14 týdnů
- Red = 30 až 34 týdnů

Co se týká mého názoru sám to osobně používám s přáteli, kteří do toho vložily velké peníze a nikdo si nestěžuje naopak každý hledí jak puk jak to dokáže dobře vydělat :)

Pokud Vás to oslovilo tak REIGSTRACE je přes můj link // www.bannersbroker.com/FragNatic nejlépe i když mi to pomůže až tehdy jestli do toho vložíte peníze a koupíte si třeba 6 žlutých panelů tak mi se 3 žluté otevřou :) REGISTRACE je zdarma ;) Nevodím Vás za nos nemám ani důvod kdyby chtěl někdo poradit nebo pomoct stačí se ozvat na skype: fragnatic1337 ;)

Přesný postup krok po kroku najdete na tomhle videu :) ->

http://www.youtube.com/watch?v=TxD8BO7TmrA

Pro ty které to oslovilo a nebojí se online vydělávat byl bych rád kdyby jste se registrovali přes můj link jinak přeji hodně štěstí a vydělaných peněz :)
Autor: FragNatic | Počet zhlédnutí: 325Založeno: 02.12.2012 17:20
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?