Takže zdravÃm, já jsem aurelito, brácha frappena, taktéž oba jsme nounejm, yoaka znám osobnÄ›, ikdyž ho teda moc nemusÃm, ale jo znám ho z battlezonu a qd, brácha ho zná též osobnÄ› jak z rl z piva, i jeho pÅ™Ãtelkyni, takže toÄit flejm o tom že karolÃna je jeho multák, je uplnÄ› zbyteÄný.
Na jeho obhajobu asi mám tolik, to co woks.
Yoak, už to hraje nÄ›jakou dobu, stejnÄ› jako já a znám ho tak cca 2009, odehrál nespoÄet zápasu aka gigabyte liga, proti neph, recruitrebels etc, dále tuÅ¡Ãm že Quietus day, takže online slováci, mužou jen nakládat, MH nepoÄÃtám protože je to samozÅ™ejmost, pak je tam LANCRAFT, kde ho mohla spousta Äechů vidÄ›t, kteřà se též úÄastnili.
Rejpat do ÄlovÄ›ka podle onlajnu, nepÅ™Ãjde vám to blbý? mÄ› mužete nakládat jakej jsem ÄÃter, já to unesu, ale budu mÃt stejnej názor na vás jako rytmus hatery su v pÃÄÃ, tak ti to povÃm, Dneska sou tu 15letà jako bohová, týpek co má steam id 2010, nemuže mÃt adekvátnà názor, protože za 2 roky co ta scéna spadla a vyhovárat se na to že skonÄil a koupil novej steam, nebo že ho ukradli což nelze, nebo ste uplný kretenÃ, ok.
NevÃm co na nÄ›j máte, 16letà slováci, nic proti tÄ›m vyzrálejÅ¡Ãm, i ÄeÅ¡i samosebou, s koupenejma IDÄkama, rádoby hráÄi v 16letech, kteřà tvrdà že to hrajou Xlet pÅ™itom vyhrály nad kristovejma dÄ›tma nebo krakenriders, jejich nejvÄ›tšà úspÄ›ch, chci jen Å™Ãct to, že by jste se mÄ›ly, vy " hráÄi " nad sebou zamyslet a nesnižovat kvalitu ligy, když Denoy do toho dává tolik usilà a Äasu, takže pÅ™eju hodnÄ› Å¡tÄ›stÃ, z vybÃránÃm cheathunterů, protože v 15letech cheathunter ouk, Jsem rád že jsou tu lidi jako je Kuba Vlk, zdravÃm tÄ› kubo a subzero, tyhle dva lidi, jsou pro mÄ› ti, co držà uroven ligy vÄetnÄ› denoye, je to jen obhajoba yoaka, takže AleÅ¡i, mÄ›j to v pÃÄi a vÄ›nuj se KarolÃnÄ›! cg sorry za gramatický chyby na závÄ›r, tu je moje lahoda, doufám že dostanu vÄ›tšà hejt, až vás zase rozbiju
http://www.youtube.com/watch?v=O7tWraznVS8