u2_logo es.sk_logo
Fórum › F00S - topic sám o sobÄ›
Hrajem takhle 5v5 CB cup, když tu a tam ve finále se objeví nový talent naší scény. Jeden z nejlepších aimerů vůbec. Syrup. Dostali jsme hunt. Mapa cpl_mill, říkám si co už, ale demo si vyžádáme. Na demu se mi nelíbil jeho neobvykle skvělý aim. Kouknu na jeho IP a je to multiúčet již zabanovaného cheatera MARLEYBOB, který dodal SS s cheatem AB Leis (blbec). Ale ne! F00Sovi to nestačí ! Začne jezdit do adminů, mě nařkne z cheatingu na této lize, z multiúčtu, hl. turnaj. admina začne na steamu urážet. Proč jsme všichni tak zkorumpovaní funkcí admina? Jak můžeme tuto práci dělat? Kontumace byla domluvená, není důvod kontumovat. O těchto slovech si uděláte obrázek sami, pokud vám do novinek přijde toto.

Cheating v zápase - Dodatečně detekovaný cheat 20.11.2012 20:16
V jednom z Vašich zápasu, který jste odehrál byl detekován cheat jednoho z hráčů, tento cheat nebyl v době použití v naší databázi.

Hráči syrup v zápase vs. PLAYR.cz byl dodatečně Detekován cheat - "OxladeAIM"

Koment F00Se před detekováním cheatu systémem, ale po protestu mou osobou na AB hráče syrup:

ubohost je clear :) těžký když jste dostali HUNT kucí :) ale co už to že má MU je možný ale to že je clear, to je zase druhá věc :) a dává pecky
---------------------------------------

Tak tohle už mi přijde, že ten člověk nemůže být psychicky v pořádku. Hraje s ním 4 kola NC a nevšimne si, že má AB? A když už to odhalím a podám protest, napíše tohle? A hájí člověka, co zná sotva 4 zápasy? Ok.

Kdo nebyl prozatím informován, jedná se o tento zápas:
http://www.shifters.eu/cup/zapasy/19167-strana-20.htm

Tímto bych chtěl upozornit, dávejte si pozor na lidi, se kterými hrajete, ať už jako spoluhráč, nebo soupeř. AC není dokonalý a díky updatování cheatům ani nebude, ale děláme všechno pro to, aby jsme se takovým situacím vyhnuli.

A také bych chtěl připomenout, když vám to cheat nedetekuje, vyhráno určitě nemáte. Toho je jasný důkaz. Cheat, který použijete, se do databáze přidá za týden, dva, tři... Jak se říká: Na každou svi.ni se vaří voda.

Je to offtopic, vyjadřovat se nemusíte. Jen jsem chtěl, aby všichni viděli, jaký je F00S člověk a určitě bych si rozmyslel hraní s touto osobou.

Přeji vám klidný večer.
Autor: alesek | Počet zhlédnutí: 817Založeno: 20.11.2012 20:49
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Tato téma byla uzamčena.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?