Hrajem takhle 5v5 CB cup, když tu a tam ve finále se objevà nový talent našà scény. Jeden z nejlepÅ¡Ãch aimerů vůbec. Syrup. Dostali jsme hunt. Mapa cpl_mill, Å™Ãkám si co už, ale demo si vyžádáme. Na demu se mi nelÃbil jeho neobvykle skvÄ›lý aim. Kouknu na jeho IP a je to multiúÄet již zabanovaného cheatera MARLEYBOB, který dodal SS s cheatem AB Leis (blbec). Ale ne! F00Sovi to nestaÄà ! ZaÄne jezdit do adminů, mÄ› naÅ™kne z cheatingu na této lize, z multiúÄtu, hl. turnaj. admina zaÄne na steamu urážet. ProÄ jsme vÅ¡ichni tak zkorumpovanà funkcà admina? Jak můžeme tuto práci dÄ›lat? Kontumace byla domluvená, nenà důvod kontumovat. O tÄ›chto slovech si udÄ›láte obrázek sami, pokud vám do novinek pÅ™ijde toto.
Cheating v zápase - DodateÄnÄ› detekovaný cheat 20.11.2012 20:16
V jednom z VaÅ¡ich zápasu, který jste odehrál byl detekován cheat jednoho z hráÄů, tento cheat nebyl v dobÄ› použità v našà databázi.
HráÄi syrup v zápase vs. PLAYR.cz byl dodateÄnÄ› Detekován cheat - "OxladeAIM"
Koment F00Se pÅ™ed detekovánÃm cheatu systémem, ale po protestu mou osobou na AB hráÄe syrup:
ubohost je clear

těžký když jste dostali HUNT kucÃ

ale co už to že má MU je možný ale to že je clear, to je zase druhá věc

a dává pecky
---------------------------------------
Tak tohle už mi pÅ™ijde, že ten ÄlovÄ›k nemůže být psychicky v pořádku. Hraje s nÃm 4 kola NC a nevÅ¡imne si, že má AB? A když už to odhalÃm a podám protest, napÃÅ¡e tohle? A hájà ÄlovÄ›ka, co zná sotva 4 zápasy? Ok.
Kdo nebyl prozatÃm informován, jedná se o tento zápas:
http://www.shifters.eu/cup/zapasy/19167-strana-20.htm
TÃmto bych chtÄ›l upozornit, dávejte si pozor na lidi, se kterými hrajete, aÅ¥ už jako spoluhráÄ, nebo soupeÅ™. AC nenà dokonalý a dÃky updatovánà cheatům ani nebude, ale dÄ›láme vÅ¡echno pro to, aby jsme se takovým situacÃm vyhnuli.
A také bych chtÄ›l pÅ™ipomenout, když vám to cheat nedetekuje, vyhráno urÄitÄ› nemáte. Toho je jasný důkaz. Cheat, který použijete, se do databáze pÅ™idá za týden, dva, tÅ™i... Jak se Å™Ãká: Na každou svi.ni se vařà voda.
Je to offtopic, vyjadÅ™ovat se nemusÃte. Jen jsem chtÄ›l, aby vÅ¡ichni vidÄ›li, jaký je F00S ÄlovÄ›k a urÄitÄ› bych si rozmyslel hranà s touto osobou.
PÅ™eji vám klidný veÄer.