| ZdravÃm, vopred napÃÅ¡em že som sa nedoÅ¡iel hádaÅ¥ ani niÄ podobné, chcem len napÃsaÅ¥ moju skúsenosÅ¥ z jednym nemenovaným adminom .. on sám vie že sa to týka práve jeho ..
Ide o to, že som mal založený topic, kde sa viedla úplne normálna diskusia .. bez problémov, následne som napÃsal asi v 30 minútovom intervale RR, takže som dostal blok (s tým nemám problém, chápem to ..) a následne aj LOCKOL tému, kde bola úplne sluÅ¡ná, bezproblémová diskusia.
Následne po týždni ked som už nemal blok, chcel som sa znovu do diskusie zapojiÅ¥ a napÃsaÅ¥ tam nieÄo nové, Äo sa týkalo pôvodneho postu, no NEMOHOL SOM, pretože téma bola locknutá. Tak som napÃsal adminovi, Äi ju može odomknúť, že chcem pokraÄovaÅ¥ v diskusà .. vraj nie, je to Å¡tandardný preventÃvny postup (asi ani nevie Äo to znamená, len chcel vyzeraÅ¥ dôležito že použije nejaké odbornejÅ¡ie slovÃÄka Äo poÄul u svojej detskej lekárky ) .. tak sa pýtam, ak niekto ZASPAMUJE v highlightnutej téme (to je tá oznaÄená ako "doležitá" ) tak takisto tú tému LOCKNETE? Pretože mi to nejako nedáva zmysel, ak chcem niekomu locknut temu, tak mu tam zaspamujem? Ten sprÃsnený režim fóra nemá pomocÅ¥ k jeho prehladnosti? Takže keÄ chcem zase napÃsaÅ¥ nieÄo do mojej diskusie, tak musÃm založiÅ¥ novú tému .. a to akože pomože k priehladnosti fóra? .. TroÅ¡ku tu v tom máte chaos a niekto sa tu len vyvyÅ¡uje nad ostatnými ..
Spravte si tu s tým nieÄo .. (inak ak by niekto stále nevedel, o Äom pochybujem, o akého admina ide, tak áno, je to n0thingirl ) .. |