u2_logo es.sk_logo
Fórum › ADMIN, SERIOUSLY?
EMMAGOODG...
Zdravím, vopred napíšem že som sa nedošiel hádať ani nič podobné, chcem len napísať moju skúsenosť z jednym nemenovaným adminom .. on sám vie že sa to týka práve jeho ..

Ide o to, že som mal založený topic, kde sa viedla úplne normálna diskusia .. bez problémov, následne som napísal asi v 30 minútovom intervale RR, takže som dostal blok (s tým nemám problém, chápem to ..) a následne aj LOCKOL tému, kde bola úplne slušná, bezproblémová diskusia.

Následne po týždni ked som už nemal blok, chcel som sa znovu do diskusie zapojiť a napísať tam niečo nové, čo sa týkalo pôvodneho postu, no NEMOHOL SOM, pretože téma bola locknutá. Tak som napísal adminovi, či ju može odomknúť, že chcem pokračovať v diskusí .. vraj nie, je to štandardný preventívny postup (asi ani nevie čo to znamená, len chcel vyzerať dôležito že použije nejaké odbornejšie slovíčka čo počul u svojej detskej lekárky ) .. tak sa pýtam, ak niekto ZASPAMUJE v highlightnutej téme (to je tá označená ako "doležitá" ) tak takisto tú tému LOCKNETE? Pretože mi to nejako nedáva zmysel, ak chcem niekomu locknut temu, tak mu tam zaspamujem? Ten sprísnený režim fóra nemá pomocť k jeho prehladnosti? Takže keď chcem zase napísať niečo do mojej diskusie, tak musím založiť novú tému .. a to akože pomože k priehladnosti fóra? .. Trošku tu v tom máte chaos a niekto sa tu len vyvyšuje nad ostatnými ..

Spravte si tu s tým niečo .. (inak ak by niekto stále nevedel, o čom pochybujem, o akého admina ide, tak áno, je to n0thingirl ) ..
Autor: EMMAGOODGIRL | Počet zhlédnutí: 432Založeno: 24.10.2012 17:37
Komentáře
Do této témy nikdo nepřidal žádný příspěvek, buďte proto první!
Přidat Komentář
Tato téma byla uzamčena.
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 119Komentářů: 0
Shoutbox
sanji 04:49
kdy se tahle liga zase rozjede ??? vali nekdo aktivne fastcup 1.6 ?
F00S 13:17
Tak toto je jaká jeba :D :D
maybe 11:35
sexy body add me 33899784
Kosky 10:53
Toto je lepsie ako muzeum ?
stinx 01:36
kde je Denoy, kdyz ho clovek potrebuje
kucera 11:36
riadne dobre by som si ho išiel teraz nadojiť
Dexooo 07:54
Borci co mě znají a náhodou se tu ocitnou add me on Steam.
1531245217
Dexooo 07:44
Dobré ráno, curáci ?
Maybe,bejby, doufám že si mě pamatuješ?