| ÄŒeÅ¡i, pijte rychle, už se stmÃvá.
Likérka Drak má nový slogan. Drak – vytře ti zrak.
Kdo chce rum pÃt, hůl si vždycky najde.
...
VÃte, jak se chlastá poslednà dobou na MoravÄ›? Od nevidÃm do nevidÃm.
VÃte, co majà spoleÄného havÃÅ™ovský alkoholik a ostřÞ? TeÄ už nic.
TV Prima oznámila, že dÃky zvýšenému zájmu soutěžÃcÃch se bude pÅ™ÃÅ¡tà dÃl poÅ™adu Rande naslepo vysÃlat z HavÃÅ™ova.
Hokejový klub HC HavÃÅ™ov dostane kvůli souÄasné metanolové krizi v kádru nové posily. K týmu se pÅ™ipojà brankář Tomáš Vokoun a útoÄnÃk Petr Koukal. Klub také dostane dotaci, kterou mu již pÅ™ed Äasem pÅ™islÃbil poslanec za ODS Jan VidÃm.
Co to je? DÄ›lá to: Klik, klik, už to mám? Klik, klik, už to mám? Klik, klik, už to mám? HavÃÅ™ovák si u stánku hraje s Rubikovou kostkou.
V ÄŒeské republice prudce klesá spotÅ™eba tvrdého alkoholu. Podle vyjádÅ™enà prodejců jsou spotÅ™ebitelé pitÃm alkoholu již otrávenÃ.
„Nebojte se, to jenom vypadly pojistky“, řekl hostinský.
V ČR je nový módnà trend – rande naslepo s rozlévaným alkoholem.
DÃvajà se dva chlapi na televizi na zápas Äeské fotbalové reprezentace a jeden Å™Ãká druhému: Tak na tohle se dÃvat nebudu. Dáš si panáka?
PenÃze vybrané v charitativnà sbÃrce na pomoc lidem zasaženým otravou byly zpronevěřeny. Podle své výpovÄ›di z nich postiženà nevidÄ›li ani korunu.
Na MoravÄ› se opÄ›t pÚà dÄ›jiny. Zrovna ji návÅ¡tÃvili novodobà vÄ›rozvÄ›sti: Methyl a PanÄodÄ›j.
Aktuálnà pÅ™edpovÄ›Ä poÄasÃ: Na MoravÄ› minus jedenáct, na územà celé republiky minus devatenáct. PÅ™edpovÄ›Ä na noc a zÃtra: Minus dvacet až minus dvacet ÄtyÅ™i.
Nad alkoholem se nedá vyhrát. Jen Moraváci remizovali. PoÄkat. NejnovÄ›jšà zpráva: Nad alkoholem se nedá vyhrát.
V hospodÄ›:
"Vy už zavÃráte?"
"Ne."
"Tak proÄ jste zhasli?" |