u2_logo es.sk_logo
Watch Dogs Prague fan film
Watch Dogs Prague fan film
Přidáno dne: 21.07.2014

Pred siedmymi rokmi zrušil Ubisoft vývoj ďalšieho pokračovania Driver série, aby namiesto toho spravil niečo iné, nové a možno lepšie. Vytvoril Watch Dogs, akčnú adventúru postavenú na nových herných princípoch, ktoré menia hrateľnosÅ¥ od základu.

Vývoj hry bol pomalý, platformy pribúdali a spolu s nimi aj odklady. Ale to všetko preto, aby k nám nakoniec prišla hra, ktorá sa stala novou konkurenciou pre GTA a priniesla desiatky hodín zábavy.

Pred pár dňami zverejnili na YouTube pre Vás krátky 6 minútový film ,ktorý je natáčaný v Prahe a je v českom jazyku.

Položli ste si otázku aký má táto hra príbeh, dej alebo o čom vlastne je?

Watch Dogs ponúka štandardný štýl akčných adventúr v otvorenom svete, ktorý ale ochucuje svojou špeciálnou tajnou prísadou a to hackovaním všetkého v dosahu. Dostávame sa totiž do Chicaga blízkej budúcnosti, ktoré je kompletne napojene na jednotný informačný a ovládací systém ctOS. Ten zastrešuje cez päÅ¥tisíc kamier, semafóry, zábrany na cestách, parné potrubia, svetlá, bankomaty, ale aj všetky mobily a počítače v meste napojené na internet. Všetko je pod kontrolou. Všetci sú monitorovaní, o všetkých sa vie všetko. Samotný príbeh ale nebude o tom, ako niečo takéto môže zneužívaÅ¥ vláda, ale o hackerovi menom Aiden Pearce, ktorý je na ceste za pomstou a popritom tento systém využíva.

Pred rokom bol Aiden označený ako cieľ, zomrela pritom jeho neter a on vie, že to je jeho chyba. Brat je od nehody mĺkvy a jeho sestra chce, aby s tým prestal, ale on nemôže. Vracia sa späÅ¥, aby zistil, čo sa vlastne stalo, prečo sa to stalo a kto za tým stojí. ÄŒaká vás tak intenzívny príbeh s postavami, ktoré majú hĺbku, svoje temné stránky a aj špecifické schopnosti. Nebudú chýbaÅ¥ prekvapenia, sklamania a zrady. Všetko v exotickom prostredí digitálnych systémov. Bude to drsná, miestami náročná, ale hlavne rozmanitá cesta mestom, vidiekom, temnými skladmi, ale aj budovami korporácii a ich tajnými systémami. Celé to dopĺňa množstvo vedľajších misii, digitálne výlety do virtuálnej reality ako aj multiplayer previazaný priamo cez singleplayer.


Autor: olo5 | Komentářů: 6 | Zhlédnutí: 2.482
Komentáře
#1 | sss21.07.2014, 12:52
po piči ! :D
#2 | n0thingirl21.07.2014, 22:40
n0thingirl
jeb na to a prestaň písať novinky na sft .. ja som tú chybu urobil tiež, potom pochopíš
#3 | yAvEr22.07.2014, 00:08
Odeslal n0thingirl
jeb na to a prestaň písať novinky na sft .. ja som tú chybu urobil tiež, potom pochopíš
tvoje novinky boli dobre :(
#4 | n0thingirl22.07.2014, 13:20
n0thingirl
no ja ani nehovorím, že táto novinka je zlá .. práve preto mu hovorím, nech to začne robiť za peniaze alebo za odmeny nie na nejakom shifters kde dostane 7 dní VIP a 200-500 zhliadnutí novinky. Divaj, máš dobrú slovnú zásobu, prečo by si nemohol začať robiť recenzie? Normálne napíš na nejakej stránke s dobrou reputáciou recenziu na nejakú svoju hru a potom napíš nejakým eshopom či by nemali záujem o spoluprácu, ja som takto dostal hry aj v hodnote 30€/kus ale nemôžeš to brať tak, že na tom zarobíš, ja som písaním takej recenzie strávil dosť dní a nocí lebo som chcel aby mala aj druhá strana dobrý pocit z výsledku.

btw, k tej novinke, keby si zarovnal text na blok, bolo by to OK a rob to pri každej novinke.
#4,5 | System
System
#5 | hitxh22.07.2014, 17:41
Akorát bych upravil, že to má být "Parodie", kterou udělal Vorel. :)
Tak, teď bych vám asi měl říct na co jsem přišel. Svůj závěr, můj závěr zní : Nenávist, je přítěž, život je moc krátkej, na to, aby jste byl pořád naštvanej, prostě to nestojí za to. Moc lidí říká, že esej je dobré na konci zakončit citátem, tvrdí se, že už to vždycky někdo řekl líp a když to nemůžete překonat, tak to aspoň využijte. Vybral jsem maníka, kterýho asi máte rádi. " Nejsme nepřátelé, ale přátelé, nesmíme být nepřátelé, i když nás může ovládnout zlost, nesmí přerušit naše pouto lásky. Mystické struny naší paměti nepochybně mohou znovu vzkřísit ty lepší stránky naší povahy. "
#6 | SMURFER24.07.2014, 18:45
#5 Nepovídej týpku, když je to na jeho kanále.
Přidat Komentář
Pro přidání komentáře se musíte zaregistrovat, nebo přihlásit!
Hledající Soupeře
Momentálně nikdo nehledá soupeře
Sponzor
Sázky na ligové zápasy
 › Hrající týmy
1
2
0
Není dostupný žádný zápas na sázky.
Dnešní turnaje
Nejsou dostupné žádné turnaje.
Anketa
Hrajete Poker?
Ano

Ne

Celkem hlasů: 118Komentářů: 0
Shoutbox
neon 12:40
8)
ono 12:36
pič.us
ono 12:35
findus ^&#_*
ono bobula sucha obluda
ono 12:31
@ stinx [13:44]: predáva nudes cez pokec
kov1 21:40
Zdarec hošiiii. po 10 letech jsem se lognul :D
dravec 18:09
Jo nostalgie Jay Svin ?? zlatý starý časy ?