sekretarka Steve DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD- DDDDDDDDDDDDDDDD Keby má shifters.eu kanceláriu a je nábor sekretárok tak tebe dojde domov pozvánka Äi to nehcceÅ¡ ÃsÅ¥ robiÅ¥
Kazdy ti tu stoji o tvojich 10e na nejakej stranke uzi si FN skiny DD
No pri pohlade na tvoju krivu fotku silno uvazujem koho mater robi prostitutku, hm asi ta tvoja. Ja myslim ze moje topanky stali viac ako tvoj zivot, ale to ty samozrejme nemozes vediet.
A pri pohlade na tvoje pismo (polka vety po anglicky druha polka s obtiaznejsim slovickom - siesta trieda zs, polka vety s diakritikou a polka bez) tazko budes niekomu nahovarat ze niesi retardovany 16yo dement ktoreho mal otec iba utriet do zaclony, ahoj : DDD
Kazdy ti tu stoji o tvojich 10e na nejakej stranke uzi si FN skiny DDNo pri pohlade na tvoju krivu fotku silno uvazujem koho mater robi prostitutku, hm asi ta tvoja. Ja myslim ze moje topanky stali viac ako tvoj zivot, ale to ty samozrejme nemozes vediet. A pri pohlade na tvoje pismo (polka vety po anglicky druha polka s obtiaznejsim slovickom - siesta trieda zs, polka vety s diakritikou a polka bez) tazko budes niekomu nahovarat ze niesi retardovany 16yo dement ktoreho mal otec iba utriet do zaclony, ahoj : DDD