Bol by som rád keby tu funguje tkzv admin team kde sa pozrie demo zhodnoti sa a vyriesi sa.. takze ak sa preukaze cheatingu Äo urcite hej.. tak Majlo dufam ze si zase kupis unban
Link na demo
https://www.sendspace.com/file/jspwdb
cas (7:30) - Neni to isty cas, ale hrac kuka CT zazrie hraca s WH a utecie za stenu hovorim neisty cas, ale prekvapil ma.
cas (8:50) - Istota ze hrac nedefusuje caka caka moc dlho caka prosim pekne
divny cas
cas (12:50) - Vzdy majlo rushoval banan aj ked bol flash otocil sa a bezal ale teraz zahadne zahliadne hraca do wh a skryje sa do prava za stenu Tak isto neisty cas, ale zaujimavy
cas (15:55) - Croshom rovno do hraca cez krabicu
cas (17:17) -
najlepsi cas
na ktorom sa smejem doteraz. Majlo cupne na banan a kukne na hraca z1fsen ktory je za stenou
, ale upssss sak tam je stena si povie majlo a pomalym pohybom odtiahne cross od steny (a zahadne je ze ked je B clear tak sa tam rutia ako slony k vode, ale ked tam su 2 este aj skryty dobre tak sa rozhodnu spravit kolotov^^
cas (19:20) -
istota je istota bezi jak vol do plantu priamo za "triknu" lebo hrac nemoze byt na bocnej v hrobe za plnatovou ze?este aj pohyb hraca CT kam ide tam nejde a nakoniec do proti pohybu
myslim ze dost jasny cas
cas (20:10) - Nikdy nejde na mid v ziadnom kole ze ide midom v strede a ako nahle vidi vezu na wh tak uteka a preskoci do prava
Akcia pokracuje HE do plantu presne k hracovi a nabehnutie k hracovi bgrip a hops ho tam
cas (24:32) - Prekny predstrel
Akcia pokracuje neviem ci mohol vediet o hracovi v piesku mieri si tam neni to isty cas uvidime
10.cas (27:28) - Zase si nastavuje crosh na hracov a nasledne ako vedel o hracovi na lavej stene? ja so ho tam nevidel
11. cas (30:50) - neni to hrac majlo, ale divne ze by mu poradil ze stoji zrazu hore a dieruje presne na hlavu aj awp aj 2 naboje dgl?
12. cas (31:46) - divne ze nejde k okno ale co najdalej odneho a skoci :/
13.cas (32:16) - reflex na hraca divne hybanie s croshom cus
14.cas (33:27) - predstrel zabil :3
15.cas (37:13) - crosh taha dole do hraca za stenou to je pochopitelne, ale potom ten nabeh s DGL presne na hlavu hracu
16. cas (38:34) - ide na pohodicku do plantu vie ze bol v bocnej na konci tak ide vie o druhom v hrobe ide za triknu v prdstihu cupne na hraca s predstrelom a nasledne kuka obluk kde dava predstrel hracovi