Ahojte admini, prosÃm vás zaÄnete rieÅ¡iÅ¥? lebo už je 22 a 20 skonÄila liga a medajle su vÅ¡etky ale náš team niÄ nemá.. a mame maÅ¥ prve miesto druhy maju byÅ¥ beermachinen alebo oldchoolplayers neviem presne ale proste tak to ma byÅ¥ na protesty sa každy vyjebal a ani tu striebornu nemam Äo by sme mali maÅ¥ tak prosÃm vás zaÄnete to niekto rieÅ¡iÅ¥ Äakujem.
Autor: PAPiROVEJMOTYLEK | Počet zhlédnutí: 738Založeno:22.08.201418:46
36. to nechaj na OdbornÃka lebo vobec som nechapal tým Äasom.. ak chces vediet Äo je cheating.. tak si pozri zachvilu vypisujem MAjla za cheating .. po prve nevie chodit po mape po druhe je to vidiet ze ma wh.. ten prvý Äas ktorý nanho mám dobre som sa smial
36. to nechaj na OdbornÃka lebo vobec som nechapal tým Äasom.. ak chces vediet Äo je cheating.. tak si pozri zachvilu vypisujem MAjla za cheating .. po prve nevie chodit po mape po druhe je to vidiet ze ma wh.. ten prvý Äas ktorý nanho mám dobre som sa smial
to možno na odbornÃka nechame ale tie fake dema to môže vyrieÅ¡iÅ¥ každý
Ked si nam to nevedel ty daÅ¥ behom dvoch dnà tak niekto nový v admin teame sa urÄite najde ... aj tak ma prekvapuje ako si mohol byt Vedenie .. pretože už od zaÄiatku ti iÅ¡lo len dostat medajle (napr ta knife liga Äo si fakoval) a niÄ pre tuto ligu si nepriniesol ...