lol teba zaujima lvl nie poÄet vyhier alebo napr. profil na dotabuffe tak ty si potom tiež len niejaka lowka
Ja som obyÄajná lowka, inaÄ musÃm ti to napÃsaÅ¥ neda mi to srdce, ale v živote veľa krát pouÄujem starÅ¡Ãch ako som sám ja, takže podme k veci, zaújma ma lvl, dôvod? Aby som vedel koľko ma ten Älovek odohrate, popr. hodiny, prosÅ¥e nejde mi oto že mal dlho nÃzku ako aj ja Äo som nemal náladu na tých rusákoch, ale prosÅ¥e oto aby som vedel koľko ma nahrate, skúsenosti bro. InaÄ výhry si smieÅ¡ny naÄo mi budu výhry? Ked hráš s publikármi tak výhri sú mi na hovno, kedže je dosÅ¥ pravdepodobne že môžeÅ¡ chytiÅ¥ veľa krát totálnych feederoch alebo nobraineroch ako si v tejto situácii ty, ale to už nechajme, hodiny alebo lvl aby som vedel ake ma ten borec nahrate hodiny, aby som vedel že Äi už pozná nejake tie veciÄky a hlave "teamplay", dalÅ¡Ã ? RE
81 lvl, 635 wins, 1140hrs played ber alebo nechaj tak
Aktivita ? Sme momentálne 4 aktÃvny a hľadáme, môžme byÅ¥ aj viacerý, sme momentálne 6 ale nie každý je tu každý deň, najprv zohra na kapitanských potom Äasom cw a turnaje, koľko máš rokoch? pÃÅ¡ do pm, nemusà každy ÄÃtaÅ¥ básniÄky tu x)